Biografie

Biografie De Jongens 

Lees volgende biografie en leer De Jongens op die manier kennen.

David Imbrechts en Michaël Lejeune zijn zangers in hart en nieren. Ze deelden samen voor het eerst het podium in 2008 in de Musicalproductie Merrily We Roll Along, als 2 boezemvrienden Frank en Charlie.

De eerste muzikale samenwerking was hiermee een feit en ook de vriendschap groeide verder. Al snel zou blijken dat aan elkaar ontkomen niet meer mogelijk was, ook naast het podium. Hieruit ontstonden meerdere muzikale samenwerkingen , maar ook andere uitdagingen.

 In 2014 brachten ze samen in eigen beheer de Off-Broadway musical 'The Story of my Life' naar Vlaanderen.

Vandaag de dag staan David Imbrechts en Michaël Lejeune vooral als het muzikale duo De Jongens op het podium en dit voor zowel ceremonies, privé-feestjes, evenementen en festivals. Zoekt u nog een leuke band voor uw evenement, vraag dan zeker meer info via het contactformulier. De Jongens gaan samen met u op zoek naar de geschikte formule voor uw evenement.

In februari 2020 brachten David en Michaël een "Tribute to Will Tura" en dit met 2 uitverkochte concerten.

De Jongens namen dit jaar ook als "duo" deel aan het vtm-programma “I CAN SEE YOUR VOICE”… En ze wonnen het ook! Ze mochten dan ook als apotheose nog een duet zingen met de beroemde Pommelien Thijs. 

En als kers op de taart releasen ze hun nieuwe single “Wij”.

Met hun nieuwe single ‘Wij’ slaan “De Jongens” een nieuwe muzikale weg in en kiezen ze resoluut voor de 80s en synthpop. Ze gingen hiervoor de samenwerking aan met Christophe Severs van Hallround Studios die de muziek en tekst samen met Nina Butera schreef. Dit leverde voor het duo een compleet nieuwe sound op waar ze fier op zijn en die naar meer smaakt.

Je kent “De Jongens” misschien al wel, aangezien ze al 4 singles in de Vlaamse Ultratop hadden. Met hun 5de single “Wij” willen ze nog hogere toppen scheren. ‘Wij’ vertelt het verhaal van een liefde die ondanks alle mogelijke tegenslagen toch overeind blijft en voor eeuwig is.

Biografie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x